Om oss

Karin Lund

Karin Lund Design grundades 2015 med en idé om att skapa unika rum med en nytänkande blick kring färg, form och framför allt textil.

Grundare

Service

med fokus på kunden

Vi hoppas och tror att vår passion ska lysa igenom i alla uppdrag vi tar oss an. Vi gillar att ta ett helhetsgrepp kring alla projekt och tror också att vi kan leverera ett nytänkande resultat, oavsett om det handlar om att skapa sömlösa ytor, snygg funktionalitet, maximala ljusinsläpp eller att sätta fingret på en känsla och sedan översätta det till design och inredning.

 

För oss är omsorgsfull inredning mixen mellan bekvämlighet, hållbarhet och struktur. Då vi har ett öga för detaljer och perfektion ställer vi lika höga krav på oss själva som vi ställer på leverantörer, tillverkare och de material vi använder. Vi bryr oss om naturen och miljön vilket resulterar i en medvetenhet kring de material och produkter vi använder.

 

Vi vet att inredning i slutändan handlar om hur ett rum upplevs och vilka känslor det framkallar. Men “rätt” känslor kommer aldrig att uppnås om vi inte har ett nära samarbete och tydlig kommunikation med alla kunder. Lyhördhet är A och O.

Karin har de senaste 20 åren varit delägare och drivit Tyghuset i Taberg. 2014 blev hon årets företagare i Jönköpings kommun. I april 2015 valde Karin att sälja sin andel i företaget och starta upp sin nya verksamhet Karin Lund Design AB.